menu menu

SPLETNE PREDSTAVITVE
PORTALI
SPLETNE APLIKACIJE

Ponujamo izdelavo spletne strani že od 190€

Zagotovite si prepoznavnost na spletu. Tudi najpreprostejša spletna stran bo omogočila potencialnim poslovnim partnerjem ali strankam, da vas na spletu najdejo. Z optimizacijo vaše spletne strani, vam zagotavljamo tudi visoko uvrstitev v spletnih iskalnikih.

DVIGNITE UGLED VAŠEGA PODJETJA


Prepričajte potencialne poslovne partnerje in stranke že ob prvem obisku.

Kvalitetno izdelana spletna stran je poslovna vizitka 21. stoletja in pogosto prvi stik poslovnih partnerjev z vašim podjetjem. Zagotovite si prednost.

POVEČAJTE PRODAJO IN PRIDOBITE NOVE STRANKE

Predstavite svetu prednosti vašega podjetja.Omogočite strankam udobno brskanje po izdelkih ali storitvah kar na računalniku, prenosniku ali mobilnem telefonu. Naša ponudba spletnih trgovin bo tudi vam omogočila poslovanje iz udobnega naslonjača.

Standupsi.com

Spletna stran Zavoda za kulturo Maribor, kjer se ukvarjajo z organizacijo in produkcijo stand-up dogodkov, gledaliških predstav, televizijskih oddaj in prenosov ter menedžmentom velikih imen slovenskega medijskega prostora. Tukaj si lahko preberete več o njihovi organizaciji dogodkov in jih najamete. Preko napovednika pa lahko tudi spremljate kje se bo pojavil vaš najljubši komik. Sodelujejo z velikimi imeni kot so Matjaž Javšnik, Martina Ipša, Tadej Toš, Lucija Ćirović, Vid Valič ter mnogimi drugimi. Stran je oktobra 2018 prejela nov videz.

Standupsi.com

Ogled spletne strani